Primăria Dej anunță finalizarea procesului de votare în cadrul proiectului Implică-te pentru Dej!.
În cadrul proiectului din cele 10 propuneri transmise, 3 proiecte au fost declarate eligibile și supuse votului.
Cele 3 proiecte declarate eligibile sunt următoarele:
• Implementarea sistemului de semaforizare cu buton la trecerile pentru pietoni semaforizate din municipiul Dej
• Toalete ecologice automate potrivite si persoanelor cu dizabilități
• Dog Park Dealul Florilor
În urma procesului de votare, care a avut loc exclusiv online prin intermediul platformei Implică-te pentru Dej în perioada 28 octombrie-15 noiembrie, au fost înregistrate următoarele rezultate:
• Implementarea sistemului de semaforizare cu buton la trecerile pentru pietoni semaforizate din municipiul Dej- 37 voturi;
• Toalete ecologice automate potrivite si persoanelor cu dizabilități- 20 voturi;
• Dog Park Dealul Florilor- 14 voturi;
Având în vedere că potrivit Regulamentului privind implicarea activă a cetățenilor municipiului Dej prin propuneri de proiecte de interes general
”Implică-te pentru Dej!”, pot fi finanțate 4 proiecte cu un buget maxim de 100.000 de lei (inclusiv TVA) pentru fiecare proiect, toate cele trei proiecte eligibile, care au fost supuse procesului de votare, vor fi implementate de Primăria Municipiului Dej.

Primăria Dej lansează platforma  Implică-te pentru Dej!, un proiect prin care fiecare dejean are posibilitatea de a se implica activ în dezvoltarea orașului. Prin intermediul acestei platforme, ideile, propunerile dumneavoastră pot deveni proiecte pe care autoritatea locală le va implementa pentru ca Dejul să devină orașul pe care ni-l dorim cu toții.

Proiectele realizate de dumneavoastră, după ce vor fi validate de autoritatea locală vor fi supuse votului, iar cele care vor primi cel mai mare număr de voturi, vor fi finanțate din bugetul local și vor fi realizate.

Acest proces va fi unul transparent, deschis și va răspunde cu prioritate nevoilor comunității noastre.

Start vot Implică-te pentru Dej”!

Propunerile de proiecte înscrise pe platforma online  au fost analizate de către comisia de evaluare din cadrul Primăriei Dej  iar în urma procesului de validare  a fost aprobat un număr de 3 proiecte din cele 10 trimise de către locuitorii municipiului Dej în cadrul procesului de bugetare participativă.

Cele 3 proiecte declarate eligibile sunt următoarele:

  • Implementarea sistemului de semaforizare cu buton la trecerile pentru pietoni semaforizate din municipiul Dej.
  • Toalete ecologice automate potrivite si persoanelor cu dizabilități
  • Dog Park Dealul Florilor

Procesul de vot are loc exclusiv online, prin intermediul platformei Implică-te pentru Dej în perioada 28 octombrie-15 noiembrie.   Pentru a putea vota, fiecare dintre cetățeni trebuie să aibă un cont activ pe platformă, să aibă vârsta de minim 18 ani și domiciliul în municipiul Dej. Doar persoanele care se află fizic în aria teritorială a municipiului Dej pot vota.

Fiecare cetățean înscris pe platforma Implică-te pentru Dej poate vota 2 proiecte- câte unul pentru fiecare dintre cele două linii de proiecte stabilite.

Pentru eventuale dificultăți pe care le întâmpinați în etapa de votare sau alte informații suplimentare cu privire la bugetarea participativă vă rugăm să ne contactați prin intermediul adresei de  e-mail implicatepentrudej@dej.ro sau la numărul de telefon 0264 211 790 interior 139.